Esmée Denters komt met nieuw album

Esmée Denters is er klaar voor om weer in de hitlijsten te verschijnen! Ze heeft een nieuw album klaarstaan, These Days part 2, en haar eerste single Feeling Good is nu beschikbaar. Het nummer gaat over zelfacceptatie, iets waar de 29-jarige zangeres het jarenlang moeilijk mee gehad heeft.

“Als tiener en als twintiger heb ik mij veel zorgen gemaakt om wat mensen over mij dachten,” schrijft Esmée op Instagram. Ik heb mij altijd een beetje een buitenstaander gevoeld. Alsof ik er niet bij hoorde. Ik werk nog steeds hard aan mijzelf en ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik kan eindelijk zeggen dat ik trots ben op wie ik ben.”

Op haar achttiende werd Esmée ontdekt dankzij haar Youtube kanaal, waar zij filmpjes plaatste waarin zij covers van andere artiesten zong. Snel daarna mocht zij een contract bij de platenmaatschappij van Justin Timberlake tekenen. Helaas werkte het niet en besloot Esmée we te gaan. In een Instagram post schreef ze: “Mensen vragen mij vaak wat er gebeurt is tussen mij en Justin Timberlake en ik probeer meestal de vraag te ontwijken omdat de vraag mij oncomfortabel maakt. Ik was erg trots om de eerste artiest te zijn die een contract tekende bij zijn plaatmaatschappij. Ik ben weggegaan omdat de plaatmaatschappij niet van plan was om muziek met mij op te nemen. Ik was verdrietig en teleurgesteld op dat moment. Ik realiseer me nu dat het kans voor mij was om te groeien en te leren. Ik heb geen contact meer met Justin en de platenmaatschappij. Soms wou ik dat we samen gezeten hadden om erover te praten. Ik begrijp dat het met een reden de muziekbusiness genoemd wordt en ik verwijt niemand wat er is gebeurd.”

Donderdag 28 juni geeft Esmée een optreden in de Melkweg in Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketmaster.

Foto: Twitter Esmée

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op