Emile Ratelband & Linda Snel uit elkaar

Emile Ratelband is weer vrijgezel. Hij en de 27-jarige Linda Snel hebben een punt gezet achter hun relatie. Het leeftijdsverschil van 41 jaar was toch een probleem voor Linda. “Ze is net 27 jaar geworden en is nu op zoek naar een serieuze relatie”, vertelt Emile aan De Telegraaf. “Zij wil een toekomst opbouwen met een jongere man. Ze wil een huisje kopen, ze wil fulltime werken, ik pas niet meer in het plaatje.”

Vorig jaar vertelde Emile nog dat hij dolgraag met zijn Linda wilde trouwen en een gezin met haar wilde stichten. “Natuurlijk ga ik trouwen! Dat je daar een negatieve ervaring mee heb, wil niet zeggen dat je het niet nog een keer kan doen. Het gaat er zeker van komen, maar wanneer weet ik nog niet”, vertelde Emile aan 100% NL.

Helaas zag Linda het toch anders en besloot zij er na 2 jaar een punt achter te zetten.”Ik ben natuurlijk al 68, als het kindje zou komen zou ik zeventig jaar zijn. Te oud voor haar. Natuurlijk ben ik wel verdrietig, maar het leven gaat door. Dit overleef ik ook wel weer.”

Emile en Linda kregen een halfjaar na het overlijden van Emile’s vorige vriendin, Gritta, een relatie. Linda was de oppas van zijn 2 kinderen Royce en Emilio. Ondanks dat hij al 7 kinderen heeft, sluit hij niet uit dat hij nog een keer vader wordt. “Ik wil nog steeds de oudste vader van Nederland worden.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz