Brace over zijn ervaring bij Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is vanaf donderdag op de buis, en Brace kan niet wachten om het programma te zien. Hij is voornamelijk benieuwd naar de reactie van zijn familie. “Ik kan niet wachten tot mijn familie het kan zien man, al zullen ze me wel uitlachen”, vertelt Brace aan Metro.

“Ik ben in de groep een geval apart natuurlijk. Ik heb niet superveel conditie en ik ben niet de sterkste. Maar ik ben wel een leuke persoonlijkheid en ik heb gemerkt dat dat werkt bij Expeditie Robinson. Je moet in het programma en leuke en positieve jongen zijn.”

Brace vond het avontuur zwaarder dan hij in eerste instantie dacht. “Ik dacht ik doe dat Expeditie wel effe. Maar het is zwaar jongens. Op tv ziet het er prachtig uit, maar als je daar eenmaal zit zonder eten… dan raak je er flink doorheen. Fucking zwaar, ik heb het echt moeilijk gehad. Ik raad meedoen iedereen aan, behalve mezelf nog een keer.”

Brace neemt het op tegen o.a. Danny Froger, Lil Kleine, Anouk Hoogendijk, Marieke Elsinga, Henk Poort en Soundos El Ahmadi.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz