André Hazes & Monique nemen een pauze

André Hazes en Monique Westenberg hebben besloten om even een pauze te nemen. Het stel bevestigde zelf het nieuws in Shownieuws. “Monique en ik gaan niet lekker en dat vinden we allebei ook heel kut. Ik denk dat er te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. Ik ben misschien ook een beetje verdwaald in deze wereld. Maar ik vind mijn werkleven ook heel erg leuk. En dat botst gewoon,” vertelt de 24-jarige zanger.

Volgens Monique heeft André weinig tijd gehad voor zijn gezin door zijn drukke carrière. “Ik merk aan hem dat hij die druk niet helemaal aankan en ik denk niet dat hij dat zelf helemaal door heeft. Veel spanning, weinig thuis, weinig tijd voor het gezin. Normaal neem je dan pauze van je werk. Maar in zijn geval gaat dat niet en neemt hij pauze van zijn gezin.”

André woont niet meer thuis, maar toch gaan ze nog vriendschappelijk met elkaar om. André hoopt dat er van een permanente breuk geen sprake zal zijn en zij weer bij elkaar zullen komen. “We gaan even uit elkaar, los van elkaar wonen, om de goede vrede te houden en lief voor elkaar te blijven. We hopen dat we over zes maanden weer bij elkaar komen.”

André en Monique hebben sinds 2014 een relatie. Zij leerden elkaar kennen via Facebook. In februari 2016 werd bekendgemaakt dat Monique in verwachting was. Hun zoon, Andreas (roepnaam André) Martinus Hazes III, kwam op 25 oktober 2016 ter wereld.

Foto: Instagram Monique

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op