vrijdag, april 20, 2018

Roxeanne Hazes heeft miskraam gehad

Roxeanne Hazes en haar verloofde, Erik Zwennes, hebben een moeilijke tijd gehad. De 24-jarige zangeres en dochter van de overleden André Hazes, vertelt in...

Johnny de Mol wordt vader

Johnny de Mol en zijn vriendin, Anouk van Schie, hebben vrijdag bekend gemaakt dat zij in verwaching zijn van hun eerste kind samen! De 38-jarige acteur schreef op Instagram: "Je bent zo welkom en wij zijn intens gelukkig!! Mooier dan dit wordt het niet!!" Vorige maand maakten Johnny en Anouk al hun verloving bekend.

Lucille Werner weg bij SBS 6

SBS 6 heeft besloten het contract met Lucille Werner niet te verlengen. Een woordvoerder van de zender bevestigt het nieuws aan Mediacourant en zegt: "We hebben geen contract meer, maar we kunnen nog wel op projectbasis samenwerken." 

Wietze de Jager aan de slag bij radio 538

Wietze de Jager heeft gister een contract getekend bij Radio 538. De 28-jarige voormalige Qmusic dj schrijft op Instagam: "Yes. Vanaf nu ook weer mooie radioplannen maken en bijna aan de slag bij Shownieuws." Vorige maand werd bekend gemaakt dat Wietze vanaf oktober de nieuwe presentator wordt van het SBS6 programma Shownieuws.

Koning Willem-Alexander & Koningin Maxima bij ‘Ode aan de Meester’

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima waren gisteravond aanwezig bij de première van de voorstelling 'Ode aan de Meester' in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. De voorstelling was ter ere van de 85e verjaardag van choreograaf Hans van Manen. Hans heeft in zijn carrière 125 balletten gecreëerd en hij ontving verschillende nationale en internationale prijzen.

Marlijn Weerdenburg bevallen van een zoon

Marlijn Weerdenburg en haar vriend, Paul Broers, zijn ouders geworden van een gezonde jongen! De 34-jarige actrice schrijft op Instagram: "Hij is er! Teun Nicolaas Martin Broers is maandagochtend om 4:54 uur geboren. Hij weegt 3290 gram en is kerngezond. We zijn dolverliefd. Dankzij Femme Amsterdam en het OLVG West is het allemaal zo goed gegaan. Gelukkiger worden we niet."

Emile Ratelband & Linda Snel uit elkaar

Emile Ratelband is weer vrijgezel. Hij en de 27-jarige Linda Snel hebben een punt gezet achter hun relatie. Het leeftijdsverschil van 41 jaar was toch een probleem voor Linda. "Ze is net 27 jaar geworden en is nu op zoek naar een serieuze relatie", vertelt Emile aan De Telegraaf. "Zij wil een toekomst opbouwen met een jongere man. Ze wil een huisje kopen, ze wil fulltime werken, ik pas niet meer in het plaatje."

Sylvie Meis in Londen voor fotoshoot

Sylvie Meis was eerder deze week in Londen voor haar nieuwe lingerielijn SYLVIE Flirty Lingerie. Het 39-jarige model was vergezeld door visagiste Xelly Cabau van Kasbergen. Samen kwamen ze uit de studio waar Sylvie een fotoshoot deed voor haar lingeriemerk. De collectie is vanaf 1 oktober beschikbaar bij Amazon Fashion.

Meest gelezen