Fenty Beauty by Rihanna

Voordat ze BadGirlRiRi werd (muziek, fashion & beauty icoon), was Robyn Rihanna Fenty een klein meisje die gefixeerd was op de lippenstift van haar moeder. Toen ze voor het eerst make-up op had was er geen weg terug. Make-up werd haar manier van zelfexpressie.

Geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren

Met Fenty Beauty wilde de 29-jarige zangeres een lijn creëren die geschikt is voor alle huidtypen en huidskleuren. En dat is gelukt! Er zijn maar liefst 40 verschillende foundation kleuren beschikbaar. Daarnaast bevat de lijn 10 kleuren highlighters, één lipgloss, een primer en verschillende kwasten.

“Fenty beauty is GECREËERD voor IEDEREEN. Voor vrouwen van elke kleur, persoonlijkheid, stand, cultuur en ras. Ik wilde dat iedereen zich betrokken voelde. Dat is de echte reden waarom ik deze lijn GECREËERD heb.”

De lijn is gemaakt om licht aan te voelen, maar ook een goede en elegante dekking weer te geven, zodat de huid er als huid uit blijft zien. Het belangrijkste? Rihanna creëert make-up om te inspireren. “Make-up is er om plezier mee te hebben. Het zal nooit onder druk gedaan moeten worden of als een uniform voelen. Voel je vrij om kansen te pakken, om risico’s te nemen en durf iets nieuws of anders te doen.”

Rihanna heeft haar meeste energie gestoken in haar belangrijkste product; de foundation. “Ik wilde dingen waarvan ik hou. En, ik wilde dingen waar meisjes met elke huidskleur op verliefd zouden worden. Dat was erg belangrijk voor mij. Bij elk product dacht ik: ‘Er moet iets zijn voor een donkere meid, iets voor een hele lichte meid en iets voor iedereen ertussenin. Er zijn rode ondertonen, roze ondertonen, blauwe ondertonen, gele ondertonen… Je weet het nooit. Je wilt dat iedereen het product waardeert en niet denken: ‘Oh, dat ziet er schattig uit, maar zal alleen haar staan’.”

Fenty Beauty is verkrijgbaar op Fentybeauty.com & Sephora.com.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz